Transferdagboek 02/05: Nolito, Mertens, Pastore en Zaza

Reacties

Transfergeruchten. Je verafschuwt ze of je smult ervan. Hoe dan ook, de transferperikelen zijn altijd voer voor discussie. Hoewel de transfermarkt pas op 1 juli weer open gaat, berichten de internationale media al weer volop over toekomstige overgangen. Dagelijks brengt Voetbal International in het Transferdagboek een bloemlezing.

Transferdagboek 02/05: Nolito, Mertens, Pastore en Zaza

Bas Dost krijgt mogelijk een geduchte nieuwe concurrent bij VfL Wolfsburg. Volgens Kicker heeft de Volkswagenclub namelijk serieuze belangstelling voor Mario Gómez, die dit seizoen in topvorm verkeert bij Besiktas en al 24 keer scoorde. De dertigjarige Duitser moet bij Wolfsburg de plek innemen van Nicklas Bendtner, wiens contract vorige week ontbonden werd.

Dries Mertens is met Napoli in gesprek over een nieuw contract, maar Southampton gaat wellicht proberen de kleine Belg uit Napels weg te halen. Sky Sports maakt melding van de belangstelling van de club van Ronald Koeman, die hoopt te profiteren van het feit dat Mertens het dit seizoen vooral met invalbeurten moest doen bij Napoli. Mertens (28) speelde in totaal dertig competitieduels voor Napoli, waarvan slechts zes als basiskracht.

Celta de Vigo-aanvaller Nolito was afgelopen winter dicht bij een transfer naar Barcelona, maar volgens El Mundo Deportivo lonkt ook een overstap naar AC Milan. De Rossoneri, die opnieuw deelname aan Europees voetbal dreigen te missen, worden daarnaast ook in verband gebracht met Juventus-spits Simone Zaza. Verder zijn de Milanezen volgens Italiaanse media met aanvoerder Riccardo Montolivo rond over een nieuw driejarig contract.

Jürgen Klopp is volgens France Football op zoek naar offensieve versterking voor Liverpool. Javier Pastore zou in beeld zijn op Anfield. De Argentijn had dit seizoen geen basisplaats bij Paris Saint-Germain en zou daarom openstaan voor een zomerse transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.