Transferdagboek 14/04: Payet, Sergio Ramos en Mourinho

Reacties

Transfergeruchten. Je verafschuwt ze of je smult ervan. Hoe dan ook, de transferperikelen zijn altijd voer voor discussie. Hoewel de transfermarkt pas op 1 juli weer open gaat, berichten de internationale media al weer volop over toekomstige overgangen. Dagelijks brengt Voetbal International in het Transferdagboek om 18.00 uur een bloemlezing.

Transferdagboek 14/04: Payet, Sergio Ramos en Mourinho

Dimitri Payet steelt vrijwel wekelijks de show in de Premier League. De begaafde middenvelder van West Ham United beschikt over een geweldige trap en dat is nu ook de scouts van Barcelona opgevallen. Volgens talkSPORT heeft de Spaanse grootmacht liefst 63 miljoen euro over voor de Franse international.

Een andere speler die de Premier League mogelijk verruilt voor de Primera División, is Eden Hazard. De Belgische aanvaller is bezig aan een dramatisch seizoen bij Chelsea en wordt al maanden in verband gebracht van Real Madrid. Hazard zou zelfs al een voorcontract getekend hebben bij Real, maar de hoofdrolspeler in kwestie laat aan The Daily Mirror weten dat daar niets van klopt.

Het geld dat Hazard oplevert - Chelsea hoopt op een miljoen of negentig - zorgt er wellicht voor dat een huidige speler van Real Madrid de club verlaat. Uitgerekend Chelsea wil namelijk het Britse transferrecord breken om Sergio Ramos naar de Premier League te halen. Daar heeft de steenrijke clubeigenaar Roman Abramovich tachtig miljoen euro voor over, schrijft Metro.

Is Sergio Ramos volgend seizoen in de Premier League te bewonderen? Chelsea-eigenaar Roman Abramovich is van plan om met geld te smijten.
Is Sergio Ramos volgend seizoen in de Premier League te bewonderen? Chelsea-eigenaar Roman Abramovich is van plan om met geld te smijten.

Over naar Liverpool. Daar verpietert Christian Benteke, met 46,5 miljoen euro de grootste aankoop van de club, op de bank. Juventus is bereid om 25 miljoen euro neer te tellen om de Belg te verlossen van zijn bijrol, weet talkSPORT. Benteke, die ook al in verband gebracht werd met Atlético Madrid, ziet een transfer volgens The Independent echter helemaal niet zitten. Hij wil voor zijn kans blijven vechten bij Liverpool.

Ook in Manchester wil het op transfergebied nog niet echt vlotten. Dolgraag wil Louis van Gaal een nieuwe spits aan zijn selectie toevoegen. Van Gaal zag Mario Gómez als de ideale kandidaat. De dertigjarige Duitser wordt door Fiorentina verhuurd aan Besiktas en scoort er in Turkije lustig op los. Gómez heeft het dan ook uitstekend naar zijn zin bij Besiktas en wil liever in Istanbul blijven dan dat hij naar United verhuist, meldt The Daily Star.

De scouts van de Engelse clubs vliegen de halve wereld over om talent te scouten en doet dat ook nadrukkelijk in Italië. Leicester City en Arsenal azen volgens The Daily Mirror op het achttienjarige AC Milan-talent Manuel Locatelli. In de Serie B is de 25-jarige Gianluca Lapadula met 21 doelpunten voor Pescara al het hele seizoen de grote man en dat is de talentenzoekers van Tottenham en Leicester weer opgevallen, meldt La Gazzetta dello Sport. Eens zien dus of Claudio Ranieri, succescoach van Leicester, want landgenoten naar zijn club gaat halen.

Tot slot over naar Parijs, waar er rondom PSG altijd veel te doen is. Dit keer ook op het trainersfront, want Laurent Blanc zit op de schopstoel nu zijn miljoenenploeg door Manchester City werd uitgeschakeld in de Champions League. De beoogde opvolger? Volgens The Daily Mail is dat niemand minder dan José Mourinho.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.