Transferdagboek 18/04: Lapadula, Bacca en Skrtel

Reacties

Transfergeruchten. Je verafschuwt ze of je smult ervan. Hoe dan ook, de transferperikelen zijn altijd voer voor discussie. Hoewel de transfermarkt pas op 1 juli weer open gaat, berichten de internationale media al weer volop over toekomstige overgangen. Dagelijks brengt Voetbal International in het Transferdagboek om 18.00 uur een bloemlezing.

Transferdagboek 18/04: Lapadula, Bacca en Skrtel

Napoli heeft met Gonzalo Higuaín al de topscorer van de Serie A onder contract staan en wil nu ook de productiefste speler van de Serie B. Pescara-spits Gianluca Lapadula was deze jaargang al 22 keer trefzeker en scoorde afgelopen weekend nog met een fenomenale omhaal. De 26-jarige Lapadula, die de Italiaanse en Peruaanse nationaliteit heeft, wordt door Il Corriere dello Sport ook gelinkt aan Tottenham Hotspur. De frontman moet zes miljoen euro opleveren.

Carlos Bacca is dit seizoen met vijftien gemaakte doelpunten een vlag op een modderschuit bij AC Milan, dat opnieuw een dramatisch seizoen doormaakt. De Rossoneri moeten daarom vrezen voor een vertrek van de spits die afgelopen zomer overkwam van Sevilla. 'Milan is heel blij met Bacca. De club wil rondom hem een nieuw team bouwen, maar wat er in de zomer gebeurt weet ik niet. In januari hebben veel clubs al bij me naar Bacca gevraagd', aldus zaakwaarnemer Sergio Barila.

De entree van Jürgen Klopp bij Liverpool heeft Martin Skrtel nog weinig goeds gebracht. De centrale verdediger is na zijn herstel van een blessure in de pikorde achter Mamadou Sakho en Dejan Lovren gezakt. Bovendien heeft Liverpool zich met Joël Matip (Schalke 04) al van een verdedigende aanwinst verzekerd voor het nieuwe seizoen. De 31-jarige Skrtel heeft bij Liverpool nog een contract tot 2018, maar staat in de zomer open voor een vertrek.

De topclubs staan in de rij voor Moussa Dembélé. De negentienjarige spits, geen familie van zijn naamgenoot van Tottenham Hotspur, was deze jaargang al veertien keer trefzeker voor Fulham. Stadgenoot Chelsea is een van de clubs die zijn oog heeft laten vallen op het toptalent, wiens contract over een paar maanden afloopt. Ook Tottenham Hotspur heeft de voormalige jeugdspeler van Paris Saint-Germain op de korrel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.