Transferdagboek 22/04: Van der Wiel, Ramos en Icardi

Reacties

Transfergeruchten. Je verafschuwt ze of je smult ervan. Hoe dan ook, de transferperikelen zijn altijd voer voor discussie. Hoewel de transfermarkt pas op 1 juli weer open gaat, berichten de internationale media al weer volop over toekomstige overgangen. Dagelijks brengt Voetbal International in het Transferdagboek om 18.00 uur een bloemlezing.

Transferdagboek 22/04: Van der Wiel, Ramos en Icardi

Gregory van der Wiel is bij Paris Saint-Germain op weg naar de uitgang, maar blijft mogelijk toch actief in de Ligue 1. Nice-Matin meldt dat de Nederlandse rechtsback in beeld is bij AS Monaco. De 28-jarige international staat volgens de krant open voor een transfer naar Monaco, dat tweede staat in de Franse competitie. Van der Wiel is over een paar maanden transfervrij vanwege zijn aflopende contract bij PSG.

Sergio Ramos heeft bevestigd dat er waarheid zat in de berichten over een mega-aanbieding voor hem van Manchester United, afgelopen zomer. 'Ik heb er een tijdje over nagedacht. Ik was ontevreden bij Real Madrid. Niet vanwege financiële zaken, maar om iets anders. Uiteindelijk ben ik gebleven. Het is mijn intentie om bij deze club mijn loopbaan af te sluiten.'

Internazionale lijkt opnieuw naast plaatsing voor de Champions League te grijpen en dat betekent dat de financieel wankele club waarschijnlijk spelers moet verkopen. Een belangrijke kandidaat voor een zomers vertrek is Mauro Icardi. De 23-jarige Argentijn is met vijftien doelpunten clubtopscorer, een titel die hij een jaar geleden ook al opeiste met 22 goals. 'Ik kan er nu niets over zeggen. Pas als er een bod komt van een andere club, ga ik daar met Inter over praten', aldus de captain tegen La Gazzetta dello Sport.

Kolo Touré wordt al tijden in verband gebracht met een vertrek bij Liverpool, maar Jürgen Klopp lijkt het contract van de Ivoriaanse verdediger te willen verlengen. 'Kolo is een ontzettend belangrijke speler voor ons. Ook als hij niet speelt. Ik ben in mijn leven niet vaak zo'n indrukwekkende persoonlijkheid tegengekomen als hij', aldus Klopp tegen de BBC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.