Transferdagboek 19/04: Mourinho, Kane, Kanté en Totti

Reacties

Transfergeruchten. Je verafschuwt ze of je smult ervan. Hoe dan ook, de transferperikelen zijn altijd voer voor discussie. Hoewel de transfermarkt pas op 1 juli weer open gaat, berichten de internationale media al weer volop over toekomstige overgangen. Dagelijks brengt Voetbal International in het Transferdagboek om 18.00 uur een bloemlezing.

Transferdagboek 19/04: Mourinho, Kane, Kanté en Totti

Paris Saint-Germain heeft contact opgenomen met het management van José Mourinho, weet Sky Sports te melden. De Franse club werd afgelopen week uitgeschakeld door Manchester City in de kwartfinale van de Champions League en eigenaar Nasser Al Khelaifi zou direct daarna contact gezocht hebben met de Portugese trainer. Mourinho zou een dienstverband bij de Franse kampioen zeker zien zitten, maar wil eerst de ontwikkelingen rond Manchester United afwachten, meldt het Engelse medium.

Harry Kane heeft zijn marktwaarde met twee doelpunten tegen Stoke City maandagavond weer een beetje verhoogd. Bayern München en Real Madrid zouden inmiddels bij Tottenham Hotspur hebben geïnformeerd naar de 22-jarige Engelsman, meldt The Guardian. Beide topclubs willen graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rond Kane, die met 24 doelpunten topscorer van de Premier League is.

Michy Batshuayi is dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes bij Olympique Marseille, dat een dramatisch seizoen doormaakt. De 22-jarige Belg maakte dit seizoen in alle competities al twintig doelpunten en heeft daarmee volgens The Daily Mirror de aandacht getrokken van Liverpool. Ook Tottenham Hotspur zou interesse hebben in de spits, die een kleine veertig miljoen euro moet kosten. Bij Liverpool zou Batshuayi de derde Belgische spits zijn na Christian Benteke en Divock Origi.

Batshuayi was trefzeker in het Europa League-duel van Olympique Marseille met FC Groningen op 26 november (2-1).
Batshuayi was trefzeker in het Europa League-duel van Olympique Marseille met FC Groningen op 26 november (2-1).

Juventus is bij de zoektocht naar een vervanger van de geblesseerde Claudio Marchisio uitgekomen bij de koploper van de Premier League. Leicester City-motor N'Golo Kanté is volgens La Gazzetta dello Sport in beeld bij de Turijnse topclub. De Franse middenvelder, die door de Engelse spelersvakbond genomineerd is voor de Speler van het Jaar-award, zou een clausule van zo'n 25 miljoen euro in zijn contract hebben staan.

Chelsea-middenvelder Oscar wordt al langer in verband gebracht met De Oude Dame. Het binnenhalen van de Braziliaanse creatieveling zou een van de speerpunten zijn in de contractbesprekingen met trainer Massimiliano Allegri, meldt Tuttosport. De Italiaanse trainer is al lang op zoek naar een spelmaker voor zijn succesformatie en Oscar zou de droomkandidaat zijn. Mocht de deal niet doorgaan, dan houdt Juve ook Isco en Javier Pastore in de gaten, weet Il Corriere dello Sport.

De relatie tussen Francesco Totti en AS Roma-trainer Luciano Spalletti liep afgelopen zondag een nieuwe deuk op, toen de twee het aan de stok hadden na het gelijkspel tegen Atalanta Bergamo (3-3). Het Amerikaanse New York Cosmos staat klaar om de 39-jarige Totti uitkomst te bieden, meldt Sky Sport Italia. De Italiaan speelde zijn volledige loopbaan bij Roma, maar zijn verbintenis in de Italiaanse hoofdstad verloopt in de zomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.