Transferdagboek 25/01: Schürrle, Cuadrado en De Bruyne

Reacties

De winterse transferperiode is in volle gang. Voetbal International houdt dagelijks de stand van zaken bij.

Transferdagboek 25/01: Schürrle, Cuadrado en De Bruyne

 Bij Borussia Dortmund zijn ze een half jaar later nog immer of weer op zoek naar aanvallende versterking, en daarbij is de naam André Schürrle vaak gevallen. Klopp zou deze international wel graag verwelkomen. Inmiddels is VfL Wolfsburg ook in de markt gekomen met naar verluidt een concreet bod van dertig miljoen euro. Het is nu nog de vraag of dit bedrag ook het fenomenale bod is waar Chelsea-manager José Mourinho over repte toen hij over de minimale voorwaarden voor een vertrek van Schürrle sprak.  

De Londense club kan het geld voor Schürrle op zijn beurt wel weer gebruiken om de Colombiaan Juan Cuadrado los te weken bij Fiorentina. In Italië laat trainer Vincenzo Montella weten dat het wat hem betreft heel simpel is. 'Hij heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract (van 35 miljoen euro, red). Als er een club komt die dat wil betalen en de speler wil ook weg, dan kan hij vertrekken. Deze clausule loopt tot het einde van de transferperiode.'

Bij Wolfsburg zorgde Kevin De Bruyne voor ophef, of liever gezegd zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster. 'Kevin richt zich volledig op de kwalificatie voor de Champions League. Maar daarna, wie weet?', zette de agent in The Guardian vraagtekens over de toekomst van zijn de Belgische international. Hij verhuisde een jaar geleden voor ruim twintig miljoen euro van Chelsea naar Wolfsburg en heeft daar een contract tot medio 2019.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.