Transferdagboek 20/12: Di Natale, Yarmolenko en Vardy

Reacties

Op 1 januari 2016 gaat de transfermarkt weer open en het zijn de geruchten die het nieuws regeren. VI houdt dagelijks de stand van zaken bij.

Transferdagboek 20/12: Di Natale, Yarmolenko en Vardy

Juventus hoopt Martin Cáceres in januari te slijten en naar verluidt heeft Fenerbahçe wel oren naar de diensten van de Uruguayaan. Bij De Oude Dame is hij onder coach Massimiliano Allegri uit de gratie geraakt, mede vanwege een aantal disciplinaire schorsingen. Zo reed hij onlangs tijdens een nachtelijke rit zijn auto in de prak. De Turkse grootmacht, waar Robin van Persie onder contract staat, is overigens niet de enige club met interesse in de verdediger. Volgens Tuttosport houdt Liverpool de situatie nauwlettend in de gaten.     

Wie nog wel een tijdje te bewonderen is op de Italiaanse voetbalvelden, is Antonio Di Natale. Enige tijd leek het erop dat de 38-jarige spits van Udinese een punt achter zijn carriere zou gaan zetten, maar voorzitter Giampaolo Pozzo heeft aan Sky Sport Italia laten weten dat de aanvalsleider in ieder geval dit seizoen nog afmaakt en dan volgend jaar een einde breidt aan zijn loopbaan. Di Natale speelde namens Udinese meer dan vierhonderd duels in de Serie A en maakte daarin meer dan tweehonderd doelpunten.

Volgens The Sun on Sunday gaat Everton een poging wagen om Andriy Yarmolenko over te nemen van Dinamo Kiev. De 26-jarige aanvaller uit Oekraïne zou de plaats in moeten nemen van Steven Naismith. The Toffees hopen de 29-jarige schot van de hand te doen en Norwich City en Aston Villa schijnen wel oren te hebben naar zijn diensten. Eerstgenoemde club zou met een bod van zeven miljoen pond de beste papieren hebben om de Schots international in te lijven.

Jamie Vardy moet bij Leicester City blijven. Tenminste, dat heeft de Engelse bondscoach Roy Hodgson hem gezegd, volgens Sunday People. De keuzeheer van The Three Lions heeft de Premier League-topscorer verteld dat hij meer kans heeft om deel uit te maken van de EK-selectie komende zomer als hij goed blijft presteren bij de huidige koploper van de hoogste Engelse divisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.