Transferdagboek 20/12: Benzema, Benteke en Falcao

Reacties

Op 1 januari 2016 gaat de transfermarkt weer open en het zijn de geruchten die het nieuws regeren. VI houdt dagelijks de stand van zaken bij.

Transferdagboek 20/12: Benzema, Benteke en Falcao

Guus Hiddink wil graag Didier Drogba aan zijn zijde hebben bij Chelsea, vertelde de kersverse interim-manager van The Blues zondagochtend. De Ivoriaan is schijnbaar een van de radertjes in een spitsencarrousel, want die draait op Stamford Bridge op volle toeren. Als we tenminste de Engelse media mogen geloven…

Chelsea maakt zich namelijk volgens de Daily Mirror op Karim Benzema weg te halen bij Real Madrid. De Franse aanvaller zou openstaan voor een vertrek uit de Spaanse hoofdstad, omdat hij zich te weinig gesteund voelt door de club in het beruchte seksvideo-schandaal. De transfer zou al komende winter zijn beslag moeten krijgen. Chelsea dient dan wel af te rekenen met Manchester City, dat schijnbaar ook jaagt op de spits met het prijskaartje van 55 miljoen euro om zijn nek.

Maar naast Benzema, Javier Hernández en Jamie Vardy worden nog meer namen in verband gebracht met Chelsea. Volgens de Sunday People staat ook Christian Benteke op het verlanglijstje van Hiddink en co. Voor de Belgische spits van Liverpool moet dan wel ruim veertig miljoen euro worden overgemaakt.

Juist een andere spits maakt zich op voor een vertrek bij Chelsea. Radamel Falcao kent een uiterst teleurstellend verblijf op Stamford Bridge en wil liever vandaag dan morgen daaraan een einde maken. Volgens de Franse sportkrant L'Equipe is de bevrijding voor Falcao aanstaande, want de Colombiaan keert na een half jaar terug naar AS Monaco. Daar heeft hij nog een contract tot medio 2018.

De 22-jarige Juan Iturbe kondigt via Instagram aan dat zijn tijd bij AS Roma voorbij is. De Argentijnse aanvaller gaat in de winterstop op zoek naar een nieuwe uitdaging, die naar verluidt in de Premier League ligt. Watford schijnt de beoogde bestemming te zijn voor Iturbe, die dan een concurrent wordt van Steven Berghuis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.