Stewards met net moeten voorwerpen opvangen tijdens Lens-PSG

Reacties
Stewards met net moeten voorwerpen opvangen tijdens Lens-PSG
© Ziggo Sport
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Bij RC Lens gaat men op creatieve wijze om met het feit dat er vanaf de tribune weleens voorwerpen op het veld worden gegooid. In de Franse topper tegen Paris Saint-Germain verschenen regelmatig twee stewards die aan de rand van het veld een net vasthielden.

Lens
Lens
3 - 1
PSG
PSG

Frankrijk kende de afgelopen seizoenen steeds meer problemen met wangedrag van toeschouwers. Zo werden vorig seizoen meerdere wedstrijden gestaakt, waaronder de topper tussen Olympique Lyon en Olympique Marseille nadat Dimitri Payet werd geraakt door een flesje.

Bij Lens trof men voorzorgsmaatregelen en zondag tegen PSG doken de stewards met netten op, telkens als er een corner of een vrije trap richting de zijlijn werd genomen. Het duo met het net hield overigens niet alles tegen, want vlak voor rust belandde er toch een plastic flesje op het veld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RC Lens
Meer over RC Lens
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.