Adverteren bij Voetbal International

Voetbal International: perfect platform voor adverteerders!

VI is dan wel het oudste sportmagazine van Nederland, deze vedette heeft zich naadloos aangepast aan de mediamogelijkheden anno nu. Met een niet aflatende focus op topvoetbal heeft VI naast print en VI.nl inmiddels ook een imposant bereik op online video en podcasts!

De commerciële mogelijkheden variëren dan ook van een advertentieplaatsing tot maatwerk producties en -integraties. Geef ons uw communicatiewens en -middelen en de specialisten van Next Day Advertising helpen u direct aan een passende oplossing.

De rode draad van het merk Voetbal International is: hoog opgeleide en hoog welstandige mannen in praktisch alle leeftijdsgroepen beschouwen VI als dé plek waar ze zich in de dynamische wereld van topvoetbal kunnen onderdompelen. Ondanks de felle concurrentie op het gebied van online voetbalcontent is er maar één merk dat koploper is in kwalitatief bereik: Voetbal International!

VI en het bijbehorende Mannen en Sport-netwerk van Next Day Advertising wordt dan ook veel en vaak ingezet door adverteerders uit bijvoorbeeld de Automotive en Telecom-branche..

Meer informatie over Voetbal International is te verkrijgen bij Next Day Advertising, het digital saleshuis van PXR.