Frankrijk

RC Lens - Paris Saint-Germain

Tweede geplaatste Lens heeft zondag een belangrijke zege gepakt in de thuiswedstrijd tegen PSG, dat koploper van de competitie is in de Ligue 1. Het duel eindigde in 3-1.

De ranglijst blijft echter onveranderd. Lens blijven op de tweede plaats op de ranglijst staan en PSG blijven aan de top van de ranglijst staan.

Przemyslaw Frankowski opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde.

PSG maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Hugo Ekitike scoorde in de 8de minuut.

Loïs Openda bracht Lens na bijna een half uur op voorsprong, op aangeven van Seko Fofana.

Direct na de rust vergrootte Alexis Claude-Maurice de voorsprong van Lens.

PSG’s reeks van zes opeenvolgende overwinningen werd beëndigd.

Dat betekent dat Lens nu zeven wedstrijden op rij ongeslagen is.

Lens heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl PSG vier overwinningen en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd, op woensdag 11 januari om 21.00 uur, speelt Lens bij Strasbourg. PSG speelt dan thuis tegen Angers SCO op Parc des Princes.