PRO

Het verhaal achter

Dit is VI PRO

Met VI PRO krijg je via de app en vi.nl toegang tot PRO-artikelen van Voetbal International. Dit zijn premium artikelen die verder gaan dan het algemene voetbalnieuws. Met VI PRO gaan we dieper op het voetbal in en ontleden we vraagstukken als:

Kom nu onze VI PRO-selectie versterken. Word hier nu lid van VI PRO.Profiteer nu

Veelgestelde vragen

  • Met VI PRO krijg je via de app en vi.nl toegang tot PRO-artikelen van Voetbal International. Dit zijn premium artikelen die verder gaan dan het algemene voetbalnieuws. Met VI PRO gaan we dieper op het voetbal in en ontleden we vraagstukken als:

  • VI PRO is er voor elke voetbalfan. Of je nu als liefhebber behoefte hebt aan het verhaal achter een speler of gewoon bij het koffiezetapparaat wilt kunnen meepraten over actuele voetbalzaken. VI PRO zoekt diepte en biedt context bij de dagelijkse stroom aan voetbalnieuws.

  • VI PRO vind je in de VI-app bij het tabje ‘Nieuws’. Door met je vinger naar rechts te swipen of op het PRO-icoontje te tikken kom je bij ‘PRO’. Ook kun je onze VI PRO-artikelen bekijken door naar vi.nl/pro te gaan.

  • Alle verslaggevers van VI schrijven verhalen voor VI PRO, aanvoerder is Pieter Zwart.

  • Als je nu lid wordt krijg je toegang tot VI PRO voor maar €8,- per maand. Het standaard tarief voor VI PRO is €10,- per maand.

De supporters

Persoonlijk nieuwsoverzicht

Vanaf nu kun je met een paar klikken een persoonlijk PRO-nieuwsoverzicht samenstellen afgestemd op jouw interesses. Stel direct jouw overzicht samen.

Aftrappen

Download de app

Haal het maximale uit PRO en lees altijd en overal de mooiste achtergrondverhalen en scherpste analyses op je mobiel. Download de app voor je iPhone- of Android-toestel. Voor meer informatie ga naar vi.nl/vi-app

Installeer onze app voor iOSInstalleer onze app voor Android

Haal het maximale uit PRO en lees altijd en overal de mooiste achtergrondverhalen en scherpste analyses op je mobiel. Download de app voor je iPhone- of Android-toestel.

Installeer onze app voor iOSInstalleer onze app voor Android