Uitgevallen Ederson kan weer lachen na zege en berichten van Arsenal-fans

Reacties

Manchester City-doelman Ederson zal waarschijnlijk vandaag het een ander moeten (of laten) regelen om een nieuw telefoonnummer te krijgen. Zijn oude telefoonnummer viel namelijk ten prooi aan Arsenal-fans. De Braziliaan, die uitviel tegen Tottenham Hotspur, kon wel lachen om de uiteenlopende berichten vanuit Londen.

Uitgevallen Ederson kan weer lachen na zege en berichten van Arsenal-fans
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ederson deelde na de cruciale overwinning op Tottenham Hotspur, waardoor Arsenal weer van de eerste plaats is gestoten, op Instagram een screenshot van binnengekomen berichten op zijn telefoon. Volgens de goalie van City hadden Arsenal-supporters zijn telefoonnummer achtergehaald.

'Mijn telefoonnummer is gelekt en ik kreeg de nodige grappige berichten binnen', schreef Ederson, die een zwelling bij zijn rechteroog overhield aan het duel met Tottenham Hotspur. In een van de berichten stond: 'Hey, Braziliaanse schoonheid, hoeveel wil je hebben voor een mooie avond, vanavond?'

Ederson won met City van Tottenham, maar zat in de laatste twintig minuten op de bank. Na een botsing met Spurs-verdediger Cristian Romero leek de Braziliaan even van de wereld te zijn en kort nadat hij toch doorging, werd besloten reservekeeper Stefan Ortega in te brengen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat leidde tot de nodige frustratie bij Ederson, die al vloekend van het veld ging en na een boodschap van Pep Guardiola tegen materiaal bij de bank van City schopte. Collega Ortega groeide tijdens zijn invalbeurt opvallend genoeg uit tot Man of the Match in Londen, mede door een cruciale redding bij een grote kans voor Heung-Min Son.

© Pro Shots
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.