Mislintat haalt één van de 'Ajax-bedwingers' van Hercules naar Dortmund

Reacties

Jordi Paulina heeft een geweldige transfer versierd. De aanvaller gaat USV Hercules verlaten voor één van de grootste clubs van Europa: Borussia Dortmund. Daar zal hij aansluiten bij de Onder-23.

Mislintat haalt één van de 'Ajax-bedwingers' van Hercules naar Dortmund
© Pro Shots

Paulina is één van de in totaal vijftien spelers van Hercules die op donderdag 21 december 2023 plotsklaps bekende Nederlanders werden. Dat was namelijk de avond waarop Hercules voor de grootste bekerstunt ooit in Nederland zorgde met de uitschakeling van Ajax. Paulina gaf die avond de assist voor de 1-0 van Tim Pieters, het duel eindigde in 3-2 voor de Utrechters, die in de volgende ronde nipt verloren van SC Cambuur. Toen speelde Paulina ook.

De negentienjarige Paulina vertrekt transfervrij bij Hercules, waar hij drie jaar speelde nadat hij zijn jeugdopleiding voor een belangrijk deel bij FC Utrecht doorliep. Zijn verrichtingen op Sportpark Voordorp, en waarschijnlijk ook die op die legendarische bekeravond in Stadion Galgenwaard, hebben Sven Mislintat ertoe verleid om Paulina naar Dortmund te halen. Mislintat, die aan het begin van dit seizoen nog bij Ajax werkte, is sinds twee weken aan de slag als technisch directeur van de Champions League-finalist.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.