FC Volendam - Vitesse

FC Volendam heeft met 2-0 thuis gewonnen tegen Vitesse in de Eredivisie. Van Mieghem maakte beide doelpunten voor Volendam.

FC Volendam startte goed en nam in de 12de minuut de leiding na een doelpunt van Van Mieghem, op aangeven van Francesco Antonucci.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Van Mieghem scoorde nog een keer in de 68ste minuut, met een assist van Josh Flint, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Volendam twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Vitesse twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

FC Volendam staat na deze wedstrijd met 20 punten op de veertiende plek, terwijl Vitesse de nummer 12 is met 23 punten.

FC Volendam speelt de volgende wedstrijd uit tegen NEC. De teams staan op zaterdag 25 februari om 21.00 uur tegenover elkaar. Vitesse neemt het zondag 26 februari om 14.30 uur thuis op tegen Ajax.