FC Emmen - Vitesse

FC Emmen had bij de rust een 2-1 achterstand tegen Vitesse in de wedstrijd in de Eredivisie gehad, maar in de tweede helft kwam Emmen goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2.

Vitesse nam de leiding in de 33ste minuut via Million Manhoef, op aangeven van Kacper Kozlowski.

Carlens Arcus bracht in de 38ste minuut Vitesse op 2-0, met een assist van Melle Meulensteen.

Vijf minuten later passeerde Jasin-Amin Assehnoun de doelman en verkleinde FC Emmen de marge naar 2-1.

Via een eigen doelpunt van Dominik Oroz van FC Emmen werd het 2-2 in de 87ste minuut, wat het eindresultaat was.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Emmen één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Vitesse één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zevende gelijkspel van FC Emmen dit seizoen.

FC Emmen heeft 16 punten en staat op de zestiende positie, terwijl Vitesse met 20 punten de twaalfde plek inneemt.

De volgende speeldag speelt FC Emmen thuis tegen Fortuna Sittard. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 11 februari om 21.00 uur. Vitesse speelt zondag 12 februari om 14.30 uur thuis tegen Utrecht.