NEC - FC Emmen

NEC heeft FC Emmen met 3-1 verslagen in de Eredivisie op zaterdag.

De score werd na 12 minuten geopend door NEC na een doelpunt van Dimata.

NEC kwam op 2-0 toen Dimata nog een keer scoorde, met een assist van Elayis Tavsan, in de 35ste minuut.

In de 44ste minuut poetste Richairo Zivkovic met een assist van Keziah Veendorp, iets van de achterstand weg voor FC Emmen. Direct na de rust vergrootte Ibrahim Cissoko de voorsprong van NEC.

Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor FC Emmen.

NEC heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl FC Emmen één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

In de huidige stand heeft NEC 22 punten en staat op de negende plaats, terwijl FC Emmen met 12 punten op de zestiende positie staat.

NEC speelt zijn volgende duel uit tegen Feyenoord. De teams staan op woensdag 25 januari om 21.00 uur tegenover elkaar. FC Emmen neemt het dinsdag 24 januari om 18.45 uur thuis op tegen PSV.