Almere City FC - NEC

In de KNVB Beker-wedstrijd van woensdag tussen NEC en Almere City, heeft NEC al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 4-0 winst.

Oussama Tannane opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team scoorde.

Elayis Tavsan bracht in de 43ste minuut NEC op 2-0, met een assist van Tannane. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Pedro David Rosendo Marques en vergrootte de voorsprong met een assist van Souffian El Karouani.

De uitploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Anthony Musaba, op aangeven van El Karouani, in de 80ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-4.

Toon alleen TOTO KNVB-Beker-duels

Almere City FC en NEC hebben niet eerder een TOTO KNVB-Beker-duel tegen elkaar gespeeld.