FC Twente - FC Emmen

Twente heeft de thuiswedstrijd tegen FC Emmen in de Eredivisie vrijdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Sadílek en Ricky van Wolfswinkel. Twente nam in de 5de minuut een voorsprong door een doelpunt van Sadílek. Van Wolfswinkel opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Sadílek voerde in de 67ste minuut de voorsprong op voor Twente. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-0. Het resultaat betekent dat Twente al zes wedstrijden op rij niet heeft verloren. Twente heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl FC Emmen één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Twente heeft 30 punten en staat op de vierde plek, terwijl FC Emmen met 11 punten de zestiende plek inneemt. In de volgende wedstrijd speelt Twente op zaterdag 14 januari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Ajax. FC Emmen ontvangt zondag 15 januari om 16.45 uur Cambuur.