Sparta Rotterdam - FC Twente

Thuisploeg Sparta Rotterdam en Twente hebben de punten gedeeld in hun ontmoeting in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Sem Steijn scoorde, met een assist van Ricky van Wolfswinkel, en zo Twente op voorsprong bracht.

Arno Verschueren maakte gelijk voor Sparta Rotterdam in de 71ste minuut met een assist van Mike Eerdhuijzen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sparta Rotterdam drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Twente drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het derde gelijkspel van Sparta Rotterdam dit seizoen.

Met 24 punten staat Sparta Rotterdam op de zesde plaats, terwijl Twente met 27 punten op de vierde plek staat.

De volgende speeldag speelt Sparta Rotterdam op zaterdag 7 januari om 21.00 uur in een uitwedstrijd tegen PSV. Twente ontvangt vrijdag 6 januari om 20.00 uur FC Emmen.