FC Twente - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft zondag in de Eredivisie gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen Twente: 1-1. In de 34ste minuut nam Twente de leiding via Ricky van Wolfswinkel. De gelijkmaker voor Go Ahead Eagles werd in de laatste minuten gemaakt door Willum Willumsson. Het resultaat betekent dat Go Ahead Eagles al acht wedstrijden op rij niet heeft verloren. Twente heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles één overwinning en vier keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Twente dit seizoen. Twente staat na deze wedstrijd met 26 punten op de vierde plaats, terwijl Go Ahead Eagles de nummer 11 is met 14 punten. De volgende speeldag speelt Twente op vrijdag 11 november om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Go Ahead Eagles ontvangt zondag 13 november om 20.00 uur Vitesse.