Go Ahead Eagles - Excelsior

Go Ahead Eagles heeft Excelsior met 3-1 verslagen in de Eredivisie op zaterdag. Go Ahead Eagles nam de leiding in de 39ste minuut via Willum Willumsson, op aangeven van Bobby Adekanye. Adekanye bracht in de 41ste minuut Go Ahead Eagles op 2-0, met een assist van Willumsson. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Isac Lidberg en bouwde de marge verder uit met een assist van Jamal Amofa. Lazaros Lamprou milderde de score voor Excelsior in de 72ste minuut met een assist van Julian Baas. Maar Excelsior was niet bij machte vaker te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. Dat betekent dat Go Ahead Eagles nu zeven wedstrijden op rij ongeslagen is. Go Ahead Eagles heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer gelijkgespeeld, terwijl Excelsior één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Go Ahead Eagles staat op de tiende plaats met 13 punten. Excelsior staat op de elfde positie met 13 punten. De volgende speeldag speelt Go Ahead Eagles op zondag 6 november om 14.30 uur in een uitwedstrijd tegen Twente. Excelsior ontvangt zaterdag 5 november om 21.00 uur Heerenveen.