NEC - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft in de rust met 1-2 voor gestaan in de Eredivisie-wedstrijd tegen NEC. In de tweede helft kwam NEC terug met de gelijkmaker: 3-3. De wedstrijd eindigde in 3-3.

Oussama Tannane opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Pedro David Rosendo Marques.

Go Ahead Eagles maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Isac Lidberg scoorde, met een assist van José Fontán, in de 9de minuut.

Bobby Adekanye bracht in de 41ste minuut de uitploeg een voorsprong.

Direct na de rust vergrootte Oliver Valaker Edvardsen de voorsprong van Go Ahead Eagles.

Magnus Mattsson verkleinde de achterstand van NEC in de 78ste minuut.

De gelijkmaker voor NEC werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Philippe Sandler, met een assist van Tannane.

Dit resultaat was voor Go Ahead Eagles de zesde ongeslagen wedstrijd op rij.

NEC heeft in de vijf laatste wedstrijden vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles één overwinning en vier keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het achtste gelijkspel van NEC dit seizoen.

NEC staat op de twaalfde plek met 11 punten. Go Ahead Eagles is de nummer 15 met 10 punten.

In de volgende wedstrijd speelt NEC op zondag 30 oktober om 14.30 uur bij PSV. Go Ahead Eagles ontvangt zaterdag 29 oktober om 21.00 uur Excelsior.