NEC - Feyenoord

1 - 1
Expected goals0.5 - 1.4

Thuisploeg NEC en Feyenoord hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Eredivisie. Het duel eindigde in 1-1.

De score werd in de 23ste minuut geopend door Feyenoord via Quinten Timber, met een assist van Danilo Pereira da Silva.

Iván Márquez bracht in de 37ste minuut NEC op gelijke hoogte, op aangeven van Oussama Tannane. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1.

Dit resultaat was voor NEC de zevende ongeslagen wedstrijd achter elkaar.

NEC heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NEC vijf keer gelijkgespeeld, terwijl Feyenoord drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het zesde gelijkspel van NEC dit seizoen.

In de huidige stand heeft NEC 9 punten en staat op de tiende plaats, terwijl Feyenoord met 17 punten op de vierde positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt NEC op zaterdag 8 oktober om 21.00 uur in eigen huis tegen Excelsior. Feyenoord ontvangt zondag 9 oktober om 14.30 uur Twente.