Go Ahead Eagles - Feyenoord

Feyenoord heeft zaterdag een 3-4 zege geboekt in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de Eredivisie.

1-0 kwam na een eigen doelpunt van Patrik Wålemark in de derde minuut.

Go Ahead Eagles voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Isac Lidberg scoorde, met een assist van Bobby Adekanye, in de 13de minuut.

In de 24ste minuut verkleinde Pereira da Silva met een assist van Patrik Wålemark, de achterstand voor Feyenoord.

De uitploeg maakte gelijk toen Pereira da Silva nog een keer scoorde, met een assist van Wålemark, in de 42ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Javairô Dilrosun Feyenoord een voorsprong met een assist van Sebastian Szymanski.

Szymanski diepte de voorsprong van Feyenoord uit met een assist van Alireza Jahanbakhsh, in de 79ste minuut.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-3 voor Go Ahead Eagles werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Oliver Valaker Edvardsen.

Go Ahead Eagles heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Go Ahead Eagles en vijf keer verloren, terwijl Feyenoord vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Go Ahead Eagles dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Feyenoord met één doelpunt verschil.

Dit betekent dat Go Ahead Eagles op de zeventiende plaats staat met 0 punten en dat Feyenoord de nummer 2 is met 13 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Go Ahead Eagles uit tegen FC Volendam, op vrijdag 9 september om 20.00 uur. Feyenoord speelt zondag 11 september om 20.00 uur thuis tegen Sparta Rotterdam.