Van der Vaart onder de indruk: 'Dat moet een waanzinnige trainer zijn'

Reacties

Rafael van der Vaart ziet Feyenoord als tweede eindigen in de Eredivisie. De analist toonde zich zondagavond bij Studio Voetbal geïmponeerd door Arne Slot, die de ploeg in zijn ogen uitstekend op de rit heeft na een turbulente transferperiode.

Van der Vaart onder de indruk: 'Dat moet een waanzinnige trainer zijn'
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
3 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Toen Pierre van Hooijdonk voorspelde dat de top drie zou bestaan uit achtereenvolgens Ajax, PSV en Feyenoord, stelde Van der Vaart een tweede plek achter Ajax te verwachten voor de Rotterdammers. De veerkracht die Feyenoord zaterdag toonde tegen Go Ahead Eagles (3-4) was volgens de oud-middenvelder tekenend.

'Ik vind het ongelooflijk. Die Slot, dat moet een waanzinnige trainer zijn. Die heeft iets in zijn vingers', zei Van der Vaart. 'Ze komen met 2-0 achter, maar je ziet een bepaalde rust in het team, 'het komt wel goed'. Ik denk dat Feyenoord wel tweede gaat worden.' Momenteel staat Feyenoord met dertien punten uit vijf duels al op de tweede plek.

'Ik wil Feyenoord bijna bedanken, want ik heb echt een geweldige wedstrijd gezien. Ik heb er echt van genoten. Ze hebben goede spelers gehaald', voegde Van der Vaart toe. 

Ajax is als enige club nog foutloos in de Eredivisie. De ploeg van Alfred Schreuder was zaterdag met 4-0 te sterk voor SC Cambuur. 'Ik vind het ook bijna jammer. Ajax speelt helemaal niet goed, maar wint met twee vingers in de neus met 4-0. Dat is geen competitie meer. Ik vond Ajax in het eerste half uur heel, heel erg matig.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.