Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de Eredivisie met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft en werd gemaakt door Lauritsen. Go Ahead Eagles kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Sparta Rotterdam nam een vroege voorsprong, toen Tobias Lauritsen scoorde in de 18de minuut. Na een overtreding in de 56ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Rashaan Fernandes van Go Ahead Eagles met rood van het veld. Go Ahead Eagles heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Go Ahead Eagles dit seizoen. Go Ahead Eagles heeft na de eerste drie wedstrijden nog geen punten. Sparta Rotterdam doet het beter met vier punten. Op zaterdag 3 september staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Go Ahead Eagles zal om 21.00 uur in De Adelaarshorst thuis tegen Feyenoord spelen. Sparta Rotterdam neemt het om 20.00 uur thuis op tegen FC Volendam in het Sparta-Stadion Het Kasteel.