AZ - NEC

1 - 1
Expected goals2.6 - 0.1

Thuisploeg AZ en NEC hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Eredivisie. Het duel eindigde in 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Iván Márquez scoorde, met een assist van Oussama Tannane, en zo NEC op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Jens Odgaard gelijk voor AZ met een assist van Pantelis Hatzidiakos, dat bracht de uiteindelijke score op 1-1.

Nadat AZ en NEC vier wedstrijden hebben gespeeld, heeft AZ nu tien punt. NEC heeft vijf punt.

FC Emmen is de volgende tegenstander voor AZ in de uitwedstrijd. NEC speelt een uitwedstrijd tegen Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. Beide wedstrijden worden op zondag 4 september om 14.30 uur gespeeld.