SC Cambuur - AZ

0 - 1
Expected goals0.9 - 1.1

AZ heeft de uitwedstrijd tegen Cambuur in de Eredivisie zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Clasie.

Voor Cambuur werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Na een overtreding in de 55ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Jamie Jacobs van Cambuur met rood van het veld.

Een goal werd gescoord bij de eindstreep in de 90ste minuut toen Jordy Clasie scoorde, op aangeven van Mayckel Lahdo, om het 1–0 te maken voor AZ.

Dit was de tweede overwinning van AZ met één doelpunt verschil.

Cambuur staat na vier wedstrijden op vier punten. AZ heeft in drie duels negen punten behaald.

In de volgende wedstrijd speelt Cambuur op zaterdag 3 september om 16.30 uur in een uitwedstrijd tegen Ajax. AZ ontvangt donderdag 1 september om 20.00 uur NEC.