Fortuna Sittard - SC Cambuur

Cambuur heeft het moeilijk gehad in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in het Fortuna Sittard Stadion in de Eredivisie. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. Echter laat de uitploeg zich in de tweede helft van zijn beste kant zien en wint de wedstrijd alsnog met 4-1.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Burak Yilmaz scoorde na 10 minuten, op aangeven van Iñigo Córdoba.

Direct na de rust bracht Michael Breij Cambuur langszij.

Mees Hoedemakers bracht Cambuur een voorsprong in de 79ste minuut.

Maar Cambuur had nog tijd voor een extra doelpunt. Hoedemakers vond het doel opnieuw met drie minuten te spelen, met een assist van David Sambissa.

De uiteindelijke 4-1 voor Cambuur werd in de laatste minuten gemaakt door Jasper ter Heide, op aangeven van Breij.

Fortuna Sittard eindigt puntloos na de eerste drie wedstrijden. Cambuur doet het beter met vier punten.

Fortuna Sittard speelt zijn volgende duel uit tegen Heerenveen. De teams staan op zaterdag 27 augustus om 21.00 uur tegenover elkaar. Cambuur neemt het zondag 28 augustus om 16.45 uur thuis op tegen AZ.