FC Twente - Fortuna Sittard

In de Eredivisie-wedstrijd van zondag tussen Twente en Fortuna Sittard, heeft Twente al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-0 zege.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Ricky van Wolfswinkel scoorde na 22 minuten, met een assist van Gijs Smal.

Joshua Brenet bracht in de 44ste minuut Twente op 2-0, op aangeven van Virgil Misidjan. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Misidjan, op aangeven van Michel Vlap, in de 53ste minuut.

Nadat Twente en Fortuna Sittard twee wedstrijden hebben gespeeld, heeft Twente nu zes punten. Fortuna Sittard is nog doelpuntloos.

In de volgende wedstrijd speelt Twente op zondag 28 augustus om 14.30 uur in een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Fortuna Sittard ontvangt zaterdag 20 augustus om 18.45 uur Cambuur.