Cillessen: 'Ik ken de regels, Giménez hinderde mij'

Reacties

Jasper Cillessen vreesde niet toen Santiago Giménez de bal in de slotfase binnentikte voor Feyenoord. De Mexicaanse aanvaller blokkeerde de bal bij een uittrap van de doelman van NEC. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük kende geen goal toe en gaf Giménez de gele kaart.

Cillessen: 'Ik ken de regels, Giménez hinderde mij'
N.E.C.
N.E.C.
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Het was een opmerkelijk moment in de slotfase van NEC-Feyenoord. Bij een 1-1 stand schoot Cillessen de bal expres tegen Giménez aan. De spits stond dicht bij de doelman van NEC en dacht vervolgens een eenvoudige goal te maken, maar Gözübüyük was het daar niet mee eens en gaf Giménez zelfs geel.

'Nee, ik was niet bang dat die goal zou tellen', zei Cillessen na afloop tegen de NOS. 'Ik ken de regels. Ik beweeg van links naar rechts en wil die bal gaan trappen. Hij bleef bewust voor mij staan in de cirkel, volgens mij mag dat niet. Dat is hinderen. Er is genoeg over gezegd, toch? Hij stond in mijn lijn. Moet ik dan naar links of rechts, terwijl hij met me mee beweegt? De scheidsrechter heeft gefloten, dus het was duidelijk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

NEC speelde voor de zesde keer op rij gelijk in de Eredivisie en staat op negen punten. 'Ik win liever een keer, maar goed', vervolgde Cillessen. 'We verliezen ook niet. In de tweede helft kregen we nog kansen. Als we die beter hadden uitgespeeld, hadden we kunnen winnen. Helaas is het niet zo.'

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.