FC Twente - RKC Waalwijk

Twente heeft zondag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde in 3-0.

Twente nam de leiding in de 34ste minuut via Steijn, op aangeven van Václav Cerny.

Twente bouwde de marge verder uit naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Steijn nogmaals scoorde, met een assist van Gijs Smal.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Ricky van Wolfswinkel scoorde in de 89ste minuut.

Twente heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Twente vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl RKC Waalwijk één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Met 25 punten staat Twente op de vierde plaats, terwijl RKC Waalwijk met 14 punten op de negende plek staat.

De volgende wedstrijd van Twente is op zondag 6 november om 14.30 uur thuis tegen Go Ahead Eagles in De Grolsch Veste. RKC Waalwijk speelt op dezelfde dag om 16.45 uur thuis tegen AZ in het Mandemakers Stadion.