Vitesse - Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft zaterdag vier keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Vitesse in de Eredivisie. Het duel eindigde in 0-4.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 69ste minuut tot Lauritsen scoorde, op aangeven van Vito van Crooij, en zo Sparta Rotterdam op voorsprong bracht.

Sven Mijnans vergrootte de voorsprong in de 72ste minuut met een assist van Arno Verschueren.

Maar Sparta Rotterdam had nog tijd voor een extra doelpunt. Lauritsen vond het net opnieuw met twee minuten te spelen, met een assist van Verschueren.

Sparta Rotterdam scoorde nog een keer, deze keer via Verschueren, met een assist van Mario Engels, in de 91ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Vitesse twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sparta Rotterdam vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Vitesse heeft 11 punten en staat op de vijftiende plaats, terwijl Sparta Rotterdam met 23 punten de zesde plek inneemt. Vitesse heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Sparta Rotterdam.

In de volgende wedstrijd speelt Vitesse op woensdag 9 november om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Ajax. Sparta Rotterdam speelt vrijdag 11 november om 20.00 uur thuis tegen Twente.