FC Emmen - PSV

1 - 0
Expected goals0.9 - 1.3

FC Emmen heeft de thuiswedstrijd tegen PSV in de Eredivisie dinsdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Bernadou.

Voor PSV werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

FC Emmen begon de wedstrijd goed en nam in de 24ste minuut de leiding na een doelpunt van Lucas Bernadou.

PSV moest verder met tien man nadat Mauro Jaqueson Júnior Ferreira dos Santos in de 43ste minuut rood kreeg.

FC Emmen heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl PSV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van FC Emmen dit seizoen. De nederlaag was ook voor PSV de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Met 15 punten staat FC Emmen op de vijftiende plaats, terwijl PSV met 35 punten op de derde plek staat.

Op zaterdag 28 januari speelt FC Emmen om 18.45 uur uit tegen RKC Waalwijk in het De Oude Meerdijk en neemt PSV het thuis op tegen Go Ahead Eagles om 16.30 uur in het Philips Stadion.