Fortuna Sittard - PSV

PSV is in de eerste helft op een 1-0 achterstand gekomen tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie, maar in de tweede helft kwam Eindhoven goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2.

Voor Fortuna Sittard werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Iñigo Córdoba zich gelden toen hij scoorde en Fortuna Sittard op voorsprong bracht.

Fortuna Sittard moest verder met tien man nadat Dogan Erdogan in de 56ste minuut rood kreeg.

Xavi Simons maakte in de 65ste minuut gelijk voor PSV.

Ibrahim Sangaré bracht PSV een voorsprong in de 76ste minuut.

De gelijkmaker voor Fortuna Sittard werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Burak Yilmaz.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Fortuna Sittard één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl PSV twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Fortuna Sittard dit seizoen.

Dit betekent dat Fortuna Sittard op de twaalfde positie staat met 16 punten en dat PSV de nummer 4 is met 32 punten.

De volgende speeldag speelt Fortuna Sittard op zondag 22 januari om 16.45 uur in een uitwedstrijd tegen AZ. PSV ontvangt zaterdag 21 januari om 20.00 uur Vitesse.