Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is bezig geweest met een goede serie in de Eredivisie. De wedstrijd tegen Fortuna Sittard resulteerde in Go Ahead’s tiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar en eindigde uiteindelijk in 0-2.

Go Ahead Eagles startte goed en nam in de 21ste minuut de leiding na een doelpunt van Bas Kuipers, met een assist van Bobby Adekanye.

Adekanye bracht in de 44ste minuut Go Ahead Eagles op 2-0, op aangeven van Enric Llansana. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Fortuna Sittard één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft.

Fortuna Sittard staat op de twaalfde plek met 15 punten. Go Ahead Eagles staat op de negende plek met 18 punten.

In de volgende wedstrijd, op zondag 15 januari om 14.30 uur, speelt Fortuna Sittard in eigen huis PSV. Go Ahead Eagles speelt dan thuis tegen Utrecht in De Adelaarshorst.