FC Dordrecht - SC Cambuur

In de KNVB Beker 2nd Round-wedstrijd dinsdag tussen Cambuur en Dordrecht, is Cambuur al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 3-0 winst. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Remco Balk na 24 minuten, met een assist van Fedde de Jong. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Roberts Uldrikis en bouwde de marge verder uit na een assist van Balk. Cambuur vergrootte de voorsprong verder, toen Daniël van Kaam scoorde, op aangeven van Balk, in de 79ste minuut.

Toon alleen TOTO KNVB-Beker-duels

FC Dordrecht en SC Cambuur hebben niet eerder een TOTO KNVB-Beker-duel tegen elkaar gespeeld.