Telstar - FC Dordrecht

Dordrecht heeft de uitwedstrijd tegen Telstar in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen. René Kriwak en Mathis Suray zorgden beiden voor een doelpunt. Dordrecht eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd. Dordrecht hadden al vroeg in de wedstrijd een speler minder, toen Antef Tsoungui eruit gestuurd werd in de 12de minuut. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 69ste minuut tot Kriwak scoorde, met een assist van Ilias Bronkhorst, en zo Dordrecht op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Dordrecht werd gemaakt door Mathis Suray, op aangeven van John Hilton. Telstar heeft al vier wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Telstar één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Dordrecht twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. De volgende speeldag speelt Telstar op vrijdag 22 december om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen VVV. Dordrecht speelt zaterdag 23 december om 16.30 uur thuis tegen FC Emmen.