FC Dordrecht - Roda JC Kerkrade

Dordrecht heeft met 2-0 thuis gewonnen tegen Roda JC in de Eerste Divisie. René Kriwak maakte beide doelpunten voor Dordrecht. Eén speler van Roda JC kreeg een rode kaart. In de 35ste minuut nam Dordrecht de leiding via Kriwak. Na een overtreding in de 64ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Sami Ouaissa van Roda JC met rood van het veld. In de 79ste minuut deed Kriwak de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Jari Schuurman, en vergrootte de voorsprong voor Dordrecht. In de laatste vijf wedstrijden heeft Dordrecht twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roda JC één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd gaat Dordrecht op maandag 4 december om 20.00 uur op bezoek bij De Graafschap. Roda JC ontvangt vrijdag 8 december om 20.00 uur Jong PSV.