Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht

Roda JC heeft de thuiswedstrijd tegen MVV in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel viel in de tweede helft en werd gemaakt door Daneels. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog -3 minuten te spelen, scoorde Lennerd Daneels voor Roda JC. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roda JC twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl MVV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Roda JC dit seizoen. De nederlaag was ook voor MVV de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Roda JC speelt op 1 december om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Dordrecht in het Matchoholic Stadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van MVV tegen Jong AZ in het De Geusselt op het programma.