SC Cambuur - Roda JC Kerkrade

Cambuur en Roda JC hebben de punten gedeeld in het duel tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1. Milan Smit opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Wiebe Kooistra. Roda JC maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Walid Ould-Chikh scoorde in de 13de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cambuur drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Roda JC één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Volgende tegenstander voor Roda JC is MVV. De teams spelen tegen elkaar op zondag 26 november om 12.15 uur in het Parkstad Limburg Stadion.