MVV Maastricht - SC Cambuur

MVV en Cambuur hebben vrijdag de buit gedeeld in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 1-1. MVV opende de score na 19 minuten na een doelpunt van Koen Kostons, met een assist van Lars Schenk. Milan Smit bracht in de 34ste minuut Cambuur op gelijke hoogte, op aangeven van Roberts Uldrikis. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Cambuur één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van MVV dit seizoen. Op maandag 30 oktober om 20.00 uur speelt MVV een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht in het Sportpark Zoudenbalch (07) veld 1-FCU O17/O18.