ADO Den Haag - SC Cambuur

Het was lang geleden dat ADO Den Haag in de Eerste Divisie een wedstrijd afsloot met een nederlaag, maar zondag in de thuiswedstrijd tegen Cambuur is er een einde gekomen aan de reeks van elf ongeslagen wedstrijden: 1-2. ADO Den Haag moest met tien spelers verder na een rode kaart. In de 37ste minuut nam Cambuur de leiding via Fedde de Jong, met een assist van Daniël van Kaam. Direct na de rust vergrootte Roberts Uldrikis de voorsprong van Cambuur. In de 63ste minuut werd Silvinho Esajas van ADO Den Haag van het veld gestuurd met een rode kaart. Met nog vijf minuten te spelen verkleinde Henk Veerman de achterstand voor ADO Den Haag. Maar ADO Den Haag was niet bij machte vaker te scoren. ADO Den Haag heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Cambuur drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Op vrijdag 24 november om 20.00 uur speelt ADO Den Haag een uitwedstrijd tegen Dordrecht in het Matchoholic Stadion.