FC Emmen - ADO Den Haag

De wedstrijd van vrijdag tussen FC Emmen en ADO Den Haag in De Oude Meerdijk is in 2-3 geëindigd. Dit betekent dat ADO al acht wedstrijden ongeslagen is in de Eerste Divisie. FC Emmen begon de wedstrijd goed en nam na 11 minuten de leiding na een doelpunt van Piotr Parzyszek, met een assist van Desley Ubbink. Jari Vlak bracht in de 20ste minuut FC Emmen op 2-0. In de 26ste minuut verkleinde Henk Veerman na een assist van Mohamed Hamdaoui, de marge voor ADO Den Haag. Met nog zeven minuten op de klok maakte Malik Sellouki gelijk voor ADO Den Haag, op aangeven van Jort van der Sande. Het beslissende doelpunt voor ADO Den Haag werd vlak voor tijd gemaakt door Daryl van Mieghem, met een assist van Kürsad Sürmeli. In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Emmen vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl ADO Den Haag drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de vierde overwinning van ADO Den Haag met één doelpunt verschil. Volgende tegenstander voor ADO Den Haag is Jong Ajax. De teams spelen tegen elkaar op maandag 23 oktober om 20.00 uur in het Sportpark De Toekomst.