FC Dordrecht - Jong PSV

De wedstrijd tussen Dordrecht en Jong PSV in het Matchoholic Stadion is in 1-4 geëindigd. Voor deze uitwedstrijd van vrijdag had Jong PSV vier opeenvolgende nederlagen geleden in de Eerste Divisie. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Emmanuel van de Blaak scoorde na 26 minuten, met een assist van Mylian Jiménez. Direct na de rust vergrootte Jason van Duiven de voorsprong van Jong PSV. Mohamed Nassoh voerde de score verder op in de 71ste minuut na een assist van Van Duiven. Het doelpunt dat de score milderde naar 3-1 werd gemaakt toen Oluwakorede David Osundina het net vond voor Dordrecht, op aangeven van Jop van der Avert. Jong PSV kwam op 4-1 toen Nicolas Verkooijen het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 94ste minuut. In alle elf wedstrijden haalde Dordrecht punten, maar nu leed de ploeg een nederlaag. Dordrecht heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Dordrecht thuis tegen ADO Den Haag op vrijdag 24 november om 20.00 uur in het Matchoholic Stadion. Jong PSV speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong AZ op PSV Campus De Herdgang.