FC Dordrecht - ADO Den Haag

ADO Den Haag is in de eerste helft op een 2-1 achterstand gekomen tegen Dordrecht in de Eerste Divisie, maar in de tweede helft kwam ADO goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2. Ilias Sebaoui opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Shiloh 't Zand. Lasse Vigen maakte gelijk na een half uur, met een assist van Bart van Hintum. Dordrecht benutte na 46 minuten een kans en bracht de score op 2-1. De gelijkmaker voor ADO Den Haag werd vlak voor tijd gemaakt door Henk Veerman, op aangeven van Daryl van Mieghem. In de laatste vijf wedstrijden heeft Dordrecht één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl ADO Den Haag één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Dordrecht dit seizoen. Dordrecht speelt in de volgende wedstrijd uit tegen De Graafschap op maandag 27 november om 20.00 uur op Stadion De Vijverberg. ADO Den Haag speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht in het Bingoal Stadion.