VVV-Venlo - FC Dordrecht

VVV heeft Dordrecht met 3-1 verslagen in de Eerste Divisie op vrijdag. In de 32ste minuut nam Dordrecht de leiding via Shiloh 't Zand. Michalis Kosidis bracht in de 39ste minuut VVV op gelijke hoogte, op aangeven van Elias Sierra-Cappelleti. Direct na de rust bracht Rick Ketting VVV op voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor VVV werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Levi Smans, op aangeven van Pepijn Doesburg. In de laatste vijf wedstrijden heeft VVV twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Dordrecht één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. TOP Oss is de volgende tegenstander voor VVV in de uitwedstrijd. Dordrecht speelt een uitwedstrijd tegen Telstar in het 711 Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 15 december om 20.00 uur gespeeld.