VVV-Venlo - SC Cambuur

VVV heeft vrijdag met één doelpunt verschil verloren in de thuiswedstrijd tegen Cambuur. Het team werd met 1-2 verslagen in de Eerste Divisie. Fedde de Jong opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Roberts Uldrikis. Milan Smit bracht in de 18de minuut Cambuur op 2-0, met een assist van Remco Balk. Richard Sedlácek milderde de achterstand van VVV in de 78ste minuut. Maar VVV was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft VVV één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cambuur vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Volgende tegenstander voor VVV is Groningen. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 1 december om 20.00 uur in het Euroborg.