De Graafschap - FC Dordrecht

Dordrecht heeft in de Eerste Divisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Het duel eindigde in 1-1. Dordrecht nam een vroege voorsprong, toen Ilias Sebaoui scoorde in de 18de minuut. Direct na de rust bracht Basar Önal De Graafschap langszij. De Graafschap heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dordrecht één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het derde gelijkspel van De Graafschap dit seizoen. De Graafschap speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Cambuur op vrijdag 8 december om 20.00 uur op Stadion De Vijverberg. Dordrecht speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen VVV in het Covebo Stadion.